Flip Dikker

Wat ik je kan bieden

Ik help je met je beter voelen. Meer in contact zijn met jezelf en daardoor ook met anderen. Thuis en in je werk. Dit kan gaan over je eigen persoonlijke ontwikkeling. Of teamontwikkeling. Of een concreet project. En steeds is de inzet dat je zelf of jouw team leert de tools zelfstandig te gebruiken. 

Bullet point

PRI therapie

Past Reality Integration helpt je ten volle in het nu te leven. Het heldere model laat je inzien hoe jouw verleden je huidige leven ongewenst beïnvloedt. Maar belangrijker nog, PRI biedt je de mogelijkheid om deze blokkades op te heffen. Met effectieve technieken en praktische tools die je zelfstandig leert toepassen

Bullet point

Dialoog

Voor als je beter wilt leren samenwerken in plaats van weer duwen en trekken. Uit het patroon wilt komen van dat jij het wel snapt en kan en de anderen steeds niet. Dat je echt samen de schouders eronder hebt in plaats van die ene kartrekker weer. Dat er echt op tafel komt wat er speelt voor er nieuwe wegen worden ingeslagen.

Bullet point

Begeleiding

Je leert de patronen te doorzien en waar die vandaan komen. En dan beter kiezen wat nu eigenlijk nodig is. Waar nodig is er hulp bij bij een team of een project. Voor overheid of voor bedrijfsleven. Je maakt gebruik van meer dan dertig jaar ervaring als ondernemer in de zakelijke dienstverlening. Op locatie of online.

Zelf je afspraak maken

  • Samen onderzoeken waarbij je geholpen wilt worden en wat mogelijk is.
    20 min