top of page
Flip 6.jpg

Wat ik je kan bieden

therapie | dialoog | begeleiding

Je mag verwachten dat je je beter gaat voelen. En inzien hoe het komt dat je leven gaat zoals het gaat. Je gaat patronen herkennen en er mee stoppen of aanpassen naar wat beter past voor jou. En zo meer in contact zijn met jezelf en daardoor ook met anderen.

Een op een

Wil je de focus op jouw persoon dan werken we individueel. Dat kan live in mijn praktijk in het Maarten Maartenshuis in Doorn. Of online in een video-meeting. Je doel kan zijn je persoonlijke geluk of therapie in het algemeen, maar ook PRI leren, dialogisch functioneren of begeleiding bij een project.

In een contactgroep

Binnenkort beginnen we met verschillende groepen. Met verschillende insteek. En steeds met de steun en inspiratie van anderen.
Samen Staan voor als je, net als ik, zorg hebt voor een naaste met ernstige psychische problematiek. En hulp of steun zoekt om daar goed mee om te kunnen gaan. De contactgroep PRI is er voor iedereen die met regelmaat zijn bewustzijn wil verdiepen.

Therapie

Met Past Reality Integration help ik je ten volle in het nu te leven. Het heldere model laat je inzien hoe jouw verleden je huidige leven ongewenst beïnvloedt.

pigeons-2108473_1920_edited.jpg

Dialoog

Voor als je beter wilt leren samenwerken in plaats van weer duwen en trekken. Uit het patroon wilt komen van dat jij het wel snapt en kan.

pigeons 2 (1).jpg

Begeleiding

Je leert de patronen te doorzien en waar die vandaan komen. En dan beter kiezen wat nu eigenlijk nodig is. Waar nodig is er hulp bij bij een team of een project.

shutterstock_743057965_duivenopdelijn_edited_edited.jpg

Samen staan

Ben je aan het helpen en zorgen voor een kind of een partner of vriend in de psychiatrie? Contact met lotgenoten helpt. Samen Staan helpt.

shutterstock_743057965_duivenopdelijn_edited_edited.jpg

Samen Staan Try-out

Boek met een grote korting voor de verkorte try-out versie. Maak het mee, leer ervan en kom met je feedback. Samen Staan helpt.

shutterstock_1026350884_meeuwen.jpg

Contactgroep PRI

Een maandelijkse werkgroep voor als je geïnteresseerd bent in ontwikkeling van je bewustzijn en regie over jezelf. 

bottom of page