top of page

CONTACT MET LOTGENOTEN HELPT

Samen Staan

Zorgen voor een ander is fijn, maar ook uitdagend. Je wordt geconfronteerd met lijden en moeilijk te begrijpen gedrag. Om hierin te kunnen blijven staan heb je anderen nodig. Om je verhaal te kunnen vertellen en een ander perspectief te vinden. Om te leren over jezelf en om de steun te vinden die je nodig hebt. 

Ook om inzicht te krijgen in hoe jij de wereld emotioneel gekleurd waarneemt. Want je eigen emotionele landschap is bepalend in hoe je kan blijven staan. Angst, boosheid of jezelf voorbij lopen zijn veel voorkomende emoties die ervoor kunnen zorgen dat het zwaar of moeilijk wordt. Daarom combineren we een ontmoeting en de dialoog met de tools van Past Reality Integration, een methode die je helpt je bewustzijn te verdiepen om krachtig in het hier en nu te kunnen staan.

Uniek programma

 

Naast de kracht van een groep en het steun kunnen vinden in elkaars verhaal doen we dit jaar iets unieks. Je gaat namelijk ook leren wat de oorsprong is van je eigen emoties. En je eigen mechanismen herkennen en positief inzetten. Je krijgt beter zicht op wat jou als mens het meest raakt en je ziet hoe jouw reactiepatroon is gevormd uit je verleden. Ook krijg je handvatten om beter de weg te vinden met je eigen pijn en emoties.

Dialoog

 

Tijdens de bijeenkomsten werken we met wat er op tafel komt. De dagelijkse praktijk en wat die met ons doet. De vorm is die van de dialoog: we leren van en met elkaar en gebruiken waar het past het materiaal van Past Reality Integration.

Wat ik zie

als normaal

is vaak een

lastig stigma

voor mijn zoon

PRI online course

 

Hoe we omgaan met de ander zegt ook veel over onszelf. Om hier zicht op tekrijgen gebruiken we tussen de bijeenkomsten door het studiemateriaal van Past Reality Integration. In deze Online ourse (Engels) leer je je eigen emotionele landschap kennen en krijg je zicht op hetgeen je uit je evenwicht kan brengen.

shutterstock_743057965_duivenopdelijn.jpg

What is in it for you?

  • enjoy your life and the people around you more

  • being and doing and saying what really suits you and feels good

  • be calm inside and have plenty of energy

  • better concentration or focus and therefore more output

  • you feel more love and connection inside and outside - freedom to be who you are

Het maakt je leven niet perse makkelijker, maar het maakt jou wel weerbaarder en een betere samenwerker. ​

De combinatie van het online materiaal van PRI en de dialoog tijdens de bijeenkomsten geeft je de stevigheid om in verbinding te blijven. Om een team te zijn met elkaar wanneer dat nodig is.

Voorinschrijving Groep PRI

There is no standard formula for guidance 

albert-s-XrvrRXJORPU-unsplash_edited.jpg
Even
Kennismaken

20 min

gratis

 telefonisch

SAMEN STAAN (1)_edited.jpg
Samen Staan
Jaarprogramma

16 bijeenkomsten van 1,5 uur

voor € 720,-

Doorn of Haarlem

SAMEN STAAN (1)_edited_edited.jpg
Samen Staan
Try Out*

5 bijeenkomsten van 1,5 uur

voor € 100,- 

Doorn, Haarlem of online

* Try Out

 

Samen Staan is iets dat er nog niet is: met lotgenoten een langere periode samen optrekken met de focus op: hoe blijven we samen staan in alles wat er gebeurt met onze naaste en met ons. De try-out houdt in dat we beginnen met een kortere periode (5 maal ipv 16 maal) met minder deelnemers om ervaring op te doen en daarvan te leren. Het houdt ook in dat de kosten voor deelname een stuk lager zijn en dat we hybride werken: je kunt online deelnemen of live aanwezig zijn. Of dat in Doorn of Haarlem is, hangt nog af van waar de mensen die meedoen wonen.

bottom of page