top of page

Therapie

shutterstock_1110029102_contact_edited.j

Van lastig naar gaat lekker

 • Je bent steeds boos of

 • Stelt dingen uit of

 • Hebt last van woede-uitbarstingen of paniek

 • Je raakt geïrriteerd om ‘niets’

 • Je voelt je niet begrepen. En alleen daarmee

 • Bang om te zeggen wat je denkt, wat je voelt, op eieren lopen

 • Je voelt je snel afgewezen. Nee zeggen lukt niet

 • Je piekert wat af, misschien slaap je wel slecht

 • Je hebt gewoontes waar je vanaf wilt en het lukt alsmaar niet

Met de PRI-tools  ervaar je dat het echt mogelijk is je hieruit te bevrijden. En ik leer je hoe je dat zelf kan doen. Het is niet eens ingewikkeld, iedereen het kan leren. PRI is een eenvoudig instrument dat je voor de rest van je leven in je achterzak kunt steken en gebruiken wanneer jij het zelf nodig hebt. Hierdoor word je dus niet afhankelijk van een therapeut. Zo simpel is het.

What is in it for you?

 • enjoy your life and the people around you more

 • being and doing and saying what really suits you and feels good

 • be calm inside and have plenty of energy

 • better concentration or focus and therefore more output

 • you feel more love and connection inside and outside - freedom to be who you are

shutterstock_1026350884_meeuwen.jpg

Individual PRI therapy

Individual therapy invites you go through all the phases of PRI at your own pace. You learn to apply it independently on the basis of a concrete and current goal that you want to achieve. On average you will be on the road for about 20 sessions or about 10 months. 

Afspraak maken

What can you expect?

You will be given assignments to practice at home and at work between sessions. We test the progress at the beginning and at the end and in between with the help of the defence-test and the SCL-90 test. And we see each other once every two weeks in an hour-long session, live or online. 

Starting soon!

Yearly program for when you are closely confronted with psychological suffering.

During the meetings we work with what is on the table. The daily practice and what it does to us. The form is that of the dialogue: we learn from and with each other and use the material of Past Reality Integration where appropriate.

samen staan1.jpg

- Rinke -

Er was altijd ruimte om zelf tot de kern te komen. Ook al koste me het in het begin veel moeite om de oefeningen te doen, er was geen druk. Uiteindelijk viel het kwartje, de openbaring. Je eerlijkheid in je twijfel of je mij goed van dienst kon zijn via deze vorm kon ik ook erg waarderen.

- Marco -

Initieel was ik zeer sterk op zoek naar hulp om te leren PRI toe te passen en me dit zo snel mogelijk eigen te maken, ik was op zoek naar een schakelaar die al mijn problemen in 1x ging oplossen. Gedurende de therapie heb ik wel geleerd dat die niet bestond. Maar ik zal Flip voor de rest van mijn leven dankbaar zijn voor alles wat ik van hem geleerd heb.

- Emiel -

Feitelijk is mijn emotionele ontwikkeling in een enorme stroomversnelling gekomen en het grootste geschenk is toch uiteindelijk wel emotionele volwassenheid. Door PRI leer je zeer goed onderscheid te maken tussen wat 'oude pijn' is en wat van nu is en dat heeft mijn leven ontzettend veel lichter en mooier gemaakt. Hierdoor ben ik echt in het NU gekomen en echt gaan leven en heb ik geleerd al mijn gevoelens te voelen en er te laten zijn

More about Past Reality Integration

Schedule your appointment here

albert-s-XrvrRXJORPU-unsplash_edited.jpg
Even Kennismaken

20 min

gratis

 telefonisch

shutterstock_1110029102_contact_edited.jpg
Therapiesessie

1 uur

€ 120,- 

in Doorn of op locatie

bottom of page